Oktober 2023

Vrijdagavond 16 oktober vond de tweede editie van het Schnitzelfestijn plaats. Met meer dan een dubbele opkomst als vorig jaar, was het een groot succes. Het evenement heeft dan ook een mooi bedrag opgebracht van €2187! Wij willen iedereen bedanken voor de grote opkomst en de gezelligheid. 

Juni 2023

Deze maand kregen we foto's toegestuurd van het werk van evangelist Loli. Neem een kijkje tussen de foto's hiernaast en bekijk hoe de Gemeente in Kosovo eruit ziet en te werk gaat! 

April 2023

Ook de Haantje Pik actie werd dit jaar weer gehouden om geld om te halen voor het werk van evangelist Loli in Kosovo. De heerlijke ambachtelijk Haantje Pik sprak het publiek weer aan, want ook dit jaar hebben we alles weer verkocht! De opbrengst was €1280,81. Zo kunnen we het werk van Loli in Kosovo draaiende houden en het goede woord verspreiden! 

December 2022

Onze jaarlijkse kerststollen actie vond ook dit jaar weer plaats. Het was koud, maar met de warme koffie en chocolademelk maakten we er weer een gezellige activiteit van. Hiernaast zie je de mannen van Hoofd, Hart en Handen in actie. Met deze actie hebben we maar liefst €6367,63 opgehaald! Bedankt voor jullie steun💛

Oktober 2022

Eten voor het goede doel! In oktober organiseerde we een Schnitzelfestijn om de activiteiten in Kosovo draaiende te kunnen houden. Jouw financiële steun is hier namelijk hard voor nodig! Deze actie leverde een gezellige avond op waar we elkaar ontmoetten, lekker aten en waarmee we een mooi bedrag van €975 ophaalde. 

Juni 2022

 

Met de stichting Light For The Children Nederland organiseerde we een happen en trappen fietstocht en pannenkoekenfestijn.

Mei 2022

We kijken terug op een hele gezellige en geslaagde Koningsdag!
Bekijk onze terugblik video op deze dag. Met uw hulp hebben we het onwijs mooie bedrag van €2789,70 opgehaald voor de gemeente in Kosovo. Bedankt voor uw steun!

 

April 2022

Bekijk hier een impressie van het werk van evangelist Loli in Kosovo!